Traper MF pelet 2mm fresh strawberry

MF peleti – 2mm -TRAPER su specijalizovani peleti za metod hranilice. Takodje, u suvom obliku imaju univerzalnu primenu. Oličan su dodatak u standardnom fider ribolovu (prihrana).
Pelet sadrži prirodne sastojke koji su posebno lepljivi i postepeno oslobađaju čestice praveći mikro hranilište. Rastvorljivost peleta je između 25 i 30 , odnosno 50 i 60 minuta u zavisnosti od granulacije 2/4mm.
Pelet za metod se priprema veoma lako. Staviti željenu količinu peleta u posudu i prelijte je vodom 2-4 minuta. Nakon toga se voda izbaci i ostave se desetak minuta u posudi da upiju ostatke vode sa njih i spremni su za upotrebu.
Drugi način pripreme za metod hranilice je dodavanje vode korak po korak u malim količinama i mešanje.
MF peleti imaju idealnu veličinu za mešanje sa praškastim hranama u miksu 50:50, ili proizvoljno za povećanje granulacije prihrane sa odloženim otvaranjem.
Peleti se mogu mešati jedni sa drugima i na taj način možete kreirati sopstvene, jedinstvene i neobično moćne kombinacije ukusa za takmičarske i napadnute vode.
Peleti u suvom stanju mogu obogatiti i spod za početnu prihranu.
Takođe možete povećati atraktivnost atomizacijom peleta sa  ATOMIX prskalicama , gel-busterima , MF busterima , Expert busterima , tečnim aditivima kao stimulatori apetita i aminokompleks , ili aromatizovanom melasom iz TRAPER programa aditiva.

Pakovanje peleta je 500g u kesi sa zip zatvaranjem za pravilno čuvanje.

 

 

Ribolovačka Oprema 

Proizvođač Traper

Poreklo Poljska

Uvoznik  M-fishing Dragačevska 13A, 11000 Beograd

cena:480,00
Količina:
Šifra proizvoda: 1735
Vidi sve iz kategorije:
Peleti
Vidi sve od proizvođača:Traper
Nazad na proizvode
proizvod