BENZAR MIX CONCOURSE METHOD STIX 12 MM Colour-Mix

Benzar Mix Concourse Method Stik 12mm

Tokom takmičarskog ribolova uloga mamaca je ogromna, jer je u ekstremnim situacijama veoma teško uhvatiti šarana. Iz tog razloga, potrebno je dugogodišnje iskustvo kako bi se stvorili istinski privlačni, veoma efikasni mamci za udicu čak i u uslovima takmičenja.

Iza Concourse Method Stik-a stoji dugogodišnje iskustvo Žolta Benzara i Energofish Feeder tima, više od 100 takmičenja u pecanju i mnogo uhvaćenih šarana.

Sa svojom veličinom od 12 mm, mamci se mogu koristiti cele ili seći na pola. U drugom slučaju, oni su već dovoljno mali da uljuljkaju sumnje čak i najopreznijih riba. Pored toga, sa svojim upečatljivim limun žutim, narandžastim, belim i ružičastim bojama, savršeni su i u situacijama kada mamci jarkih boja rade samo dobro. 

Concourse Method Stik-a su mamci u stilu vafter-a, jer je njihova plovnost podešena tako da se čak i udice veličine 10, pa čak i udice veličine 14 presečene na pola, ne podižu sa dna. 

Među dostupnim ukusima su i arome sa kojima su naši ribari poslednjih godina ulovili najviše ribe. To su čokoladno-narandžasta, jagoda-kril, kokos, ananas-maslačna kiselina, buterna kiselina i miks boja, koji je prava pleta boja sa posebnom, slatkastom aromom.

 

Ribolovačka Oprema 

Proizvođač energofish

Poreklo Mađarska

Uvoznik energoteam doo majkovskog 38 Niš

cena:380,00
Količina:
Šifra proizvoda: 1793
Vidi sve iz kategorije:
Popup / mamci
Vidi sve od proizvođača:EnergoTeam
Nazad na proizvode
proizvod