Enter Feeder Stolica

Enter stolica za feeder

Nova feeder stolica koja dolazi kao novitet za 2020. godinu. Radi se o laganoj stolici koja je izradjena sa dosta jakom, dodatno ojačanom konstrukcijom. Poseduje sve četiri teleskopske noge tako da se može postaviti i nivelisati gotovo na svim terenima, sa širokim stopama koje će pomoći da stolica ne propada u meko tlo. Stolicu odlikuje velika stabilnost zbog većeg rastojanja izmedju nožica. Noge su promera fi 25 tako da na njih možete postaviti gotovo sve dodatke, držače, armove, tacne... Podeduje veoma jak, izdržljiv i funkcionalan  sistem za podešavanje nagiba naslona koji se može podešavati  od 90 do 180 stepeni  (horizontalni položaj).  Platno na stolici je veoma kvalitetno i jako, ujedno i lako za održavanje brisanjem vlažnom krpom.  Još jedna prednost ove stolice u odnosu na ostale je veliki džep na zadnjem delu naslona, u koji možete odložiti dosta delova pribora i opreme za ribolov. Dimenzije džepa su 46 x 38 cm, dok je dubina 6 cm. Stolica se može u potpunosti sklopiti, tako da će u vašem priboru zauzeti veoma malo prostora.

 

Dimenzije stolice: Sedište je širine 53 cm, dužine 46. Naslon je visine 63 cm, širine 53 cm.  Visina sedišta u onosu na tlo je 36 cm, dok je maksimalna visina sedišta 51 cm. (kada se izvuku teleskopske nožice). Težina stolice je 6.6 kg.

Imamo priliku da Vam predstavimo jednu od najboljih feeder stolica na našem tržištu koje odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta.

 

Ribolovačka oprema
Proizvođač Enter

Zemlja porekla:Narodna republika kina
Uvoznik: PLUS SPORT DOO ADRANI
Adresa: R. Srbija, Kraljevo, Adrani 084a

cena:9800,00
Količina:
Šifra proizvoda: 2273
Vidi sve iz kategorije:
Feeder stolice
Vidi sve od proizvođača:Enter
Nazad na proizvode
proizvod
proizvod
proizvod