Gica Mix MR. BARBEL Skobalj 1kg

skobalj primama 1kg
 

MR.Barbel je  dubinska primama koja je specijalno dizajnirana kako sa rekreativni tako i za takmičarski ribolov na rekama i kanalima. Izborom najboljih sirovina i komponenata koje su mlevene i mešane sa najkvalitetnijim aditivima, pod strogom kontrolom kvaliteta dobijena je osnova koja je davala brojne rezultate tokom prethodnih godina. Tekstura /granulacija ovih prihrana ide od fine ka srednjoj. Prihrane u svim varijantama su predvidjene za tekuce vode, reke i kanale. Odlične rezultate daje u mixevima sa našim ekonomik prihranama od 3-5 kg . Mr.Barbel prihrane se nalaze u prodajnim pakovanjima od 1 kg u varijantama skobaljmrenadunavkanal i feeder.

Prihrana koja je zbog svog kvalieteta, karakteristika i lovnosti, od ribolovaca dobila naziv srpski cavedano postala je nezamenjlivi adut za lov skobalja, klenova i plotica na našim srednje velikim i  brzim rekama.

Granulacije je od fine ka srednjoj, obogaćena aktiv peletama od 2 mm kojima postižemo brzo privlačenje ribe – explozivnost na hranjenom mestu .

Ribolovačka Oprema 

Proizvođač ZTR Gica Team Arilje

Poreklo Srbija

Uvoznik ZTR Gica Team Arilje ul. Stevana Colovica 27 Arilje

cena:205,00
Količina:
Šifra proizvoda: 871
Vidi sve iz kategorije:
Primame
Vidi sve od proizvođača:GicaMix
Nazad na proizvode
proizvod